Nieuws

Samen met de kunstenaars van de PAK (Platform Achterhoeks Kunstuitleen) exposeer ik bij “Galerie 21” in Breedenbroek. 29 februari t/m 22 maart.

In de Landschapstuin “’t Meihuus” zijn mijn beelden het voorjaar/zomer te zien bij Wim en Yvonne Duitshof ook in Breedenbroek.

Naast mijn werk Beeld-en-Kunst zal er deze zomer ook Beeld-en-Tuin zijn. We stellen onze beeldentuin deze zomer enkele malen open. Waarschijnlijk in combinatie met de opentuindagen van ’t Meihuus. Dit zal ik via deze website en FB laten weten. Beeld-en-Tuin zal te herkennen zijn aan mijn vlag “Fennigje Beeld-en-Kunst” die dan zal wapperen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: